Recepty Na Zdravé Smoothie, Které Vám Pomohou Začít Den


zdravé smoothie

Zdravé smoothie je skvělý způsob, jak začít ráno. Jakmile poznáte základy dobrého smoothie a vytvoříte si arzenál lahodných a výživných ingrediencí, stane se příprava smoothies druhou přirozeností.

Jako pomoc vám nabízíme naše nejlepší tipy, jak připravit ty nejkrémovější a nejvýživnější smoothie. Vyzkoušejte jeden z těchto receptů na zdravé smoothie, abyste mohli začít svůj den – jsou vynikající a rychle připravené, pokud jste organizovaní.

NEJLEPŠÍ TIPY NA VÝROBU ZDRAVÝCH SMOOTHIE

Buďte připraveni

Mějte na paměti recept a všechny ingredience, které máte k dispozici. Umožní vám to rychle a snadno vše přidat a poté vše vypálit.

Investujte do skvělých nástrojů

Ujistěte se, že se váš smoothie maker snadno používá. Nikdo nechce trávit čas uklízením složitého stroje.

Změňte to

To samé věc vás každý den bude nudit. Je to skvělý nápad koupit ovoce a zeleninu, které se chystáte použít, a poté naporcovat a zmrazit je. Míchání mražených ingrediencí v mixéru je snadné a vaše smoothie udrží vychlazené. Chcete-li objevit více informací o smoothie recipes, musíte check out https://smoothierecepty.cz site.

Buďte chytří ohledně ingrediencí

Nepřehánějte se sladkým ovocem, které chutná dobře, ale neposkytne žádnou látku. Vyváženost je klíčem ke konzumaci různých druhů ovoce a zeleniny a také dalších přísad, jako jsou másla, ořechy a avo olej pro zasycení.

Některé z našich oblíbených receptů na zdravé smoothie

Avo Smoothies

Avos je plné živin a dodává smoothies krémovou texturu. Avos jsou plné dobrých tuků a udrží vás déle spokojené, což je skvělý způsob, jak začít den dobře.

Berry Smoothies

Bobule mají úžasnou chuť a mají vysoký obsah antioxidantů. Existuje mnoho z čeho vybírat. Vyberte si své oblíbené a pusťte se do blitzingu. Tip: Bobule můžete zmrazit a přidat je do mixéru, abyste vytvořili zdravé smoothie. Je to skvělý způsob, jak získat bobule, i když nejsou v sezóně. Kupte si je, až budou k dispozici, a zmrazte je na později.

YOGIBERRY BLITZ

Jasné barvy bobulí naznačují jejich antioxidanty. Toto smoothie s jahodami je naše oblíbené.

PINKBERRY

Toto velmi hezké růžové, Pinkberry smoothie, je vyrobeno z ovoce bohatého na antioxidanty, kokosového mléka a banánu bohatého na draslík. To je vážně lahodné a tak uspokojující.

Vstaňte a dejte se do pohybu

Banány a ořechy jsou skvělé zdroje energie. Můžete kombinovat svou oblíbenou kombinaci, abyste získali co nejvíce energie a bílkovin a zároveň získali dostatek bílkovin z arašídů.

Ořechový banánový koktejl

Je to skvělá volba pro rychlou snídani na cestách. Můžete si ho připravit těsně předtím, než odejdete z domova a užijte si své ráno.

Snídaňové smoothie s banánem a arašídovým máslem

Kombinace arašídového másla a banánu je skvělý způsob, jak načerpat ranní energii.

Zelené smoothies

Poznáte, že je to dobré pro vás, pokud to bude zelená! Pokud nemůžete když chcete čelit zelenině u večeře, je to skvělý způsob, jak ji dostat dovnitř.

Smoothie k zelené snídani

Pro ​​rychlé a snadné snídaňové smoothie se skořice, jablka a hruška zkombinují se špenátem.

Vstaň a jdi zeleně

Toto krásné zelené smoothie je bohaté na živiny a nastartuje váš den.

Veganské zelené Mamba smoothie

Toto smoothie je osvěžující a zdravý způsob, jak začít svůj den. Vhodné pro vegany, kombinuje banán s avo, aby udrželo hlad až do oběda.

Comments

Popular posts from this blog

Zde je jednoduchý recept na domácí guláš

7 Advantages Of Sms Verification

Why Should You Visit Regenerative Clinics?